
Menu
Zalogajčići
nešto kratko, uz čašu bijelog vina ili samo tako, da pripremite nepce na ono što slijedi...
Bruschetta s rajčicom i svježim bosiljkom
Rajčica, bosiljak, maslinovo ulje
Bruschetta s lososom i pestom genovese
Umak genovese, dimljeni losos.
Bruschetta tartufi i panceta
Krema od tartufa, kravlji sir, panceta.
Bruschetta s kozicama
Pržene kozice, mascarpone, začini, pečena paprika i rikola, pikantno maslinovo ulje.
Bruschetta sa svježom tunom
Svježa jadranska tuna, mascarpone, začini, pikantno maslinovo ulje.
Hladna predjela
Dalmatinski pršut (10 dkg)
Paški sir (10 dkg)
Hladna plata Bruschetta (za dvije osobe)
Dalmatinski pršut, slanina, šokol, paški sir, krema od maslina.
Carpaccio juneći
Juneći file punjen pestom genovese, grana padano, rikola.
Hladni pijat na način šefa kuhinje
Marinirana trlja, salata od hobotice s rikolom i koromačem, pršut od tune s dijon umakom, cherry rajčicom, riblji namazi.
Tartar od svježe tune
Svježa tuna, dijon-wasabi umak, matovilac kapari, vlasac.
Carpaccio od hobotnice
Hobotnica, rikola, grana padano, maslinovo ulje.
Toplo-hladne salate
Salata od piletine
Pileća prsa, lisnate salate, kruške, krutoni od kruha i dressing od jogurta.
Toplo hladna salata od bifteka
Juneći file, matovilac, dressing od bučinog ulja, bučine sjemenke.
Salata od svježe tune
Tuna, rikola, kapula, paprika, kukuruz, limun, crne masline.
Salata od lososa
Rikola, zelena salata, cherry rajčica, marinirani losos, dressing.
Burrata buffala s matovilcem i cherry rajčicom
Burrata, cherry rajčica, bosiljak.
Juhe
Riblja juha
Krem juha od kozica
Goveđa juha s rezancima
Rižoto
Crni rižoto (sipa)
Sipa, crnilo sipe, češnjak, bijelo vino, maslinovo ulje.
Rižoto sa škampima
Jadranski škampi, umak rajčica, bijelo vino, češnjak, maslinovo ulje.
Tjestenina
Pljukanci s kozicama i tikvicama
Kozice, pljukanci, pesto, rajčica, tikvice.
Bavette s vongolama
Bavette, vongole, bijelo vino, češnjak, peršin.
Fuži s junećim fileom
Fuži, juneći file, mesni umak.
Ravioli punjeni sirom u kremi od pršuta
Domaći ravioli, pršut, rikola, vrhnje.
Zeleni njoki od koprive s brancinom
Domaći njoki, brancin, sušene rajčice.
Crni ravioli punjeni kozicama
Ravioli, buratta, umak od rajčice, bosiljak.
Lasagne s mesom (Bolognese)
Bešamel, bolognese umak, gauda, rajčica.
Veganski pljukanci
Pljukanci pašta, češnjak, cherry rajčica, tikvica, bijelo vino, šampinjoni, protein graška, paprika.
Školjke i Rakovi
Dagnje buzara (na bijelo)
Gropi buzara (na bijelo)
Škampi buzara
Škampi žar
Jastog svježi (po narudžbi)
Riblja jela
Odrezak od tune na podlozi od povrća
Tuna, povrće.
Gregada od grdobine
Grdobina, krumpir, kapula, paprika, tikvica.
File brancina s kozicama
Brancin, umak od rajčice, bijelo vino, peršin, palenta.
File kovača sa sušenim rajčicam i raviolima od špinata
File kovača, sušene rajčice, ravioli, začini.
Lignje jadranske pržene
Lignje jadranske na žaru s blitvom
Bijela riba
Bijela riba 1. klase (1 kg)
Bijela riba (Kovač, Škarpina)
Riblja plata (za 2 osobe)
Bijela riba, škampi, tuna, lignje žar, blitva s krumpirom.
Mesna jela
(sva mesna jela uključuju prilog)
Mesna plata za 2 osobe
Teleći kotlet, ramstek, svinjski file, puretina, povrće i prženi krumpir.
Marinirana svinjska rebarca
Svinjska rebarca, mediteranska marinada, tzatziki, prženi krumpir.
Pileći file sa svježim tartufima
Pileći file, povrće, zadarski tartuf, njoki od bundeve.
Biftek na žaru s povrćem
Juneći file, prženi krumpir, povrće.
Svinjski file s vrganjima i njokima
Svinjski file, umak od vrganja i domaći njoki od bundeve.
Dječji obrok - Bruschetta (za naše male goste)
Prženi krumpir, mala porcija piletine ili pržene lignje.